Dubbing Brush Machine

Dalum Lystfiskerforening har fået en Dubbing Brush Machine som er bygget af en gammel symaskine motor og i stedet for fodpedalen er der brugt en lys damper af dem til gammeldags glødepare.

Lidt træ til bund sider og platform og i stedet for en fjeder så brugte vi en klemme det giver samme virkning når kobbertråden snos bliver den mindre og så er det vigtigt den ikke springer inden den er snoet ordentligt og det klare klemmen uden problem og til sidst et stykke træ med velko på som brush børste og støtteben for platformen.

Nu kan man klippe materialer til i de længder det passer en og så snog dem mellem de 2 kobbertråde så de liner en flaskerenser.

De kan nu bruges til mange forskellige fluer til fluefiskeri. Der er nok materiale i en stang Dubbing Brush til 2 stk. fluer og det er nemt selv at lave dette materiale.

Her er lige en flue bundet med Dubbing Brush.

Reje Corel Dubbing Brush

Fluen Reje Coral

Krog: Galkakatzu F22 strørelse 6
Bindetråd: Pink UNI-Thread 200 W yds 8/0