Fra vores familiespisning den 26-09-2013:

den 26 september havde vi den 2 sammenkomst af slagsen Borddækningsholdet havde dækket smukt op

Der blev spist godt, snakket, drukket og sunget. 26.09.2013 familiespisn. 26.09.2013

Kirsten og Ebbe spiller. 26.09.2013 Lækre sager!!! 26.09.2013

-og man morede sig Sangbladene blev flittigt brugt. 26.09.2013

Jeg tror, vi er ved at lave en tradition med en årlig spisning med vores 'bagland'. Den 26. september havde vi den 2. sammenkomst af slagsen, og hvilken herlig eftermiddag!Fremmødet var, som det ses af billederne, stort.

Der var nærmest kamp om at tilbyde sig med anskaffelse, frembringning, tillavning af maden plus borddækning, underholdning, oprydning eller opvask.

Der blev sunget, højt og meget, til festlig harmonikamusik i pauserne mellem indtagelse af de lækre fiskeretter, der blev rundet af med en moden gorgonzola, kaffe og chokolade.

Frem for alt blev der snakket på kryds og tværs, og som billederne også viser, morede man sig dejligt.

Alle tog ansvar og medvirkede til en rigtig vellykket eftermiddag, og så er den slags jo en fornøjelse at få stablet på benene.

Stor tak til alle!

Vores næste møde er 'nede på jorden'; det finder sted torsdag den 31. oktober kl. 14 i klubhuset på de sædvanlige betingelser.

På udvalgets vegne

Jette Madsen